Матір та семирічного сина, які загинули під час обстрілу Вінниці, поховають у Гайсинському районі

16 июля 2022 г. в 06:40

Внаслідок ракетних обстрілів Вінниці у медичному закладі міста загинули й мати з сином. Відомо, що жінка з дитиною не місцеві та приїхали на лікування. У рідному селі просять утворити «живий коридор», щоб гідно провести односельчан в останню путь.

Про це розповіла місцева жителька Ірина Лупещенко.

«Шановні тепличани, а також жителі сіл Кивачівка, Марківка, Залужжя та Малої Мочулки. За кілька годин тіла матусі Вікторії Рекути і її янголятка Максимка Жарія, які загинули від ракетного обстрілу клініки «Нейромед» у Вінниці привезуть до рідної домівки у Малу Мочулку. Прохання до всіх, хто зможе, будь ласка, вийдіть на центральні вулиці своїх сіл та Теплика, аби зустріти їх «живим коридором». За збігом обставин і волею долі вони теж стали жертвами цієї ненависної нам війни… Мирні люди… Мама і крихітка синочок… За що? Хай будуть прокляті ті нелюди!», - написала жінка.

Остаточний час та місце обіцяють повідомити додатково. Згодом жінка додала, що поки передача тіл родичам затримується через необхідність додаткової ДНК-експертизи відповідними службами.

vinbazar.com

EXMO affiliate program