Медикаментозний сон через опіки й переляки: мами і лікарі про стан дітей, які пережили трагедію в Броварах

19 января 2023 г. в 11:28

Поранених в авіатрощі у Броварах рятували у двох лікарнях.

Після падіння гелікоптера 30 людей опинилися в лікарнях, 5 - залишаються в тяжкому стані в реанімації - це 3 дітей та 2 дорослих, вони мають глибокі опіки. Їм надавали першу медичну допомогу у Броварській лікарні, йдеться в ТСН.

Частину потерпілих відвезли до опікового центру в Києві, серед них і дорослі, і діти. У них опіки різного ступеня.

10 пацієнтів зараз в опіковому центрі столиці, прогнози у лікарів щодо них обнадійливі. “Усі пацієнти не вкрай тяжкі, всі у свідомості. Всі на самостійному диханні. Контактні. Оглянуті всіма нашими спеціалістами. З ними працюють і психологи”, - розповідають медики.

Тут перебувають і родині госпіталізованих, вони у пригніченому стані, не можуть оговтатися від трагедії. Серед них і один чоловік, у якого тут опинилися одразу і дитина, і дружина.

Також прийшов чоловік, який не може розшукати дружину Тетяну. Вона вона вийшла із садочка, про це розповіла батькові дитина, яка під час події, на щастя, не постраждала. “Телефони мовчать. Вдома нема, ніде нема. З-під завалів впізнати тіла нереально. Був і у Броварах, у лікарні. Тоді слухи пішли, що повезли сюди деяких людей. Приїхав сюди - тут теж немає”, - каже чоловік.