Медики борються за життя 12-річної дівчинки, яка випала з вікна 4 поверху в Южноукраїнську (ВІДЕО)

30 июля 2021 г. в 23:40

Медики — борються за життя 12-річної дівчинки, яка випала з вікна 4-го поверху в ЮжноукраЇнську на Миколаївщині. У неї важкі переломи і травми.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

Компанія підлітків ввечері гуляла у дворі, кажуть сусіди. Потім піднялись у квартиру до дівчини, в якої батьків не було вдома. На світанку — одна з дівчат — випала з вікна.

Поліція опитала всіх, хто був тієї ночі в квартирі — це діти від 12 до 16 років. Усі кажуть — їхня пОдруга вистрибнула сама. Батьки ж потерпілої не вірять і припускають — їхню доньку хтось міг штовхнути. Поліція відкрила кримінальне провадження.

12-річну потерпілу медики готують до складної операції. Попереду в неї також тривала реабілітація. Лікарі кажуть, дівчинка вижила дивом.

«Упала, як кішки падають на ноги, плюс больовий шок, але вона була у свідомості, пошкоджено обидві ноги, рука, кістки тазу і спина», — розповів в.о медичного директора Южноукраїнської міської лікарні Ігор Сербулов.

У поліції кажуть, що дівчинка могла стрибнути з вистоти через конфлікт із хлопцем.

«Вона прийшла у гості до своєї подруги в пригніченому стані. Посилалася, що розірвала стосунки зі своїм коханим. Потім пішла відпочивати в кімнату після чого почули крик, зайшли в кімнату і побачили, що вона вже на землі», — розповідає начальник поліції Віктор Прокурдін.

Батьки дитини у версію самогубства не вірять.

«Семеро людей там було. 16-річний хлопець, кажуть, домагався. Вона у мене спортивної статури. Можливо, вона відштовхнула, а він дав здачі — штовхнув і дитина вилетіла», — говорить батько потерпілої Анвар.

EXMO affiliate program