Мер Дніпра обрушився з критикою на Арестовича: подробиці скандалу

16 января 2023 г. в 07:00

Міський голова Дніпра Борис Філатов розкритикував заяву радника Офісу Президента України Олексія Арестовича про причини руйнування будинку у Дніпрі та закликав СБУ та контррозвідку дати оцінку його словам. Про це повідомляє "Дніпро Оперативний", посилаючись на Facebook-сторінку Бориса Філатова.

Нагадаємо, що 14 січня під час масованого обстрілу російськими окупантами одна з ракет потрапила до дев'ятиповерхового будинку. За даними на ранок 15 січня, там загинула 21 особа і ще 73 отримали поранення. У тому числі – діти.

14 січня Олексій Арестович заявив, що ворожу ракету збили українські сили ППО, але вона впала на багатоповерховий будинок. У командуванні Повітряних сил ЗСУ незабаром спростували цю заяву, підкресливши, що ЗСУ не має засобів, здатних збивати ракети Х-22, одна з яких і потрапила у будинок.

І про Арестовича. Цілий командувач Повітряних Сил був змушений спростовувати його виступ. Чесно кажучи, як перед Господом Богом, ракетний удар був прямий. Жодного ППО. Просто косорукі … стріляють «по майданах». Такі вже мають ракети, - зазначив Борис Філатов.

Він додав, що знайомий з Олексієм Арестовичем з 2014 року і вважає його розумною людиною, яка перетворилася на “чарівного Воланда”, і стала злом.

Хронологія заяв Арестовича

EXMO affiliate program