Мешканець окупованої території розповів про тортури в підвалі “МГБ ЛНР” (ВІДЕО)

13 сентября 2018 г. в 11:10

Мешканець окупованого бойовиками “ЛНР” міста Антрацит в Луганській області розповів про тортури, яких він зазнав під час затримання працівниками так званого “МГБ ЛНР”.

Як повідомили у поліції, 33-річний чоловік, “наляканий та знесилений, одягнутий лише у спідню білизну”, прийшов на КПВВ Станиця Луганська зі сторони окупованої території у вівторок, 11 вересня, – пише Новое время.

Він розповів правоохоронцям, що працівники так званого “МГБ ЛНР” протягом двох місяців катували його, щоб вибити “зізнання” у терактах, диверсіях та співпраці зі спецслужбами України. До чоловіка застосовували тортури електричним струмом, підвішування, щоденні побиття. За словами потерпілого, цей період “можна порівняти лише з ГУЛАГом”.

“До початку бойових дій на Донбасі він у м. Антрацит займався власною справою. Коли бойовики захопили місто, він виїхав до родичів у АР Крим. Повернувшись через деякий час до рідного міста чоловік побачив, що його кафе розграбовано, а магазин захоплений бойовиками”, – повідомили поліцейські.

Після повернення до окупованого Антрациту його разом з товаришем кинули до підвалу, де намагалися вибити зізнання. Після безрезультатних спроб “повісити” на нього злочини його відвезли до КПВВ Станиця Луганська та “видворили” з окупованої території.

nv.ua

EXMO affiliate program