Міс Львів розповіла на російському телебаченні, як її "переслідують" в Україні, - ВІДЕО

27 декабря 2019 г. в 18:10

Володарка титулу “Міс Львів 2018” та “Міс Україна-Всесвіт” Наталія Болюх, яка недавно опинилась у центрі скандалу через регулярні поїздки до Росії та “дружбу” з російським чиновником, стала героїнею програми на пропагандистському російському телеканалі.

Як повідомила журналістка 023.ua, 23 грудня Наталя Болюк прийшла у студію програми “Насправді” на російському “Першому каналі”, де розповіла про те, як її переслідують українські націоналісти.

“Я прилетіла у Львів, виходжу з аеропорту і мене за руки беруть чоловіки і запитують: “Може, тебе назад у Москву відправити?” Я попросила відчепитися від мене. Але він, кремезний чоловік каже: “Зараз по тебе приїде Хаммер на московських номерах”, – розповіла Наталія Болюх про її “переслідування" в Україні.

Програма була складена так, що у студії були ніби то опоненти Наталії Сергій Запорозький та В’ячеслав Ковтун, які уже звично на російському телебаченні видають себе за українських політологів, а насправді грають роль жорстоких “українських націоналістів”. Сценарій програми складений так, щоб показати недолугість претензій та недостатність доказів цих “українських політологів”.

Усі іншу учасники програми висловлювались на захист дівчини та називали її "голубом миру" між Україною і Росією. Саму міс Львів навіть не обурило, коли один з учасників програми назвав учасників Революції Гідності “агресивними, тупими людьми, які представляють меншість, визначають майбутнє більшості”.

Сама Наталія за всю програму, яка тривала майже годину, сказала всього кілька фраз. Зокрема вона сказала про власну аполітичність: “Я не маю ніякого стосунку до політики. Я можу вирішувати якісь питання, відповідати на запитання про красу і конкурсах краси”. Хоча ще нещодавно у своєму Facebook вона писала про те, що “Україна єдина та неподільна від Криму до Києва, від Львова до Донецька” та про те, що її російські друзі “поділяють її думки” і “бажають миру українським жінкам”.

Нагадаємо, одним з друзів Наталії Болюх виявився 35-річний російський чиновник Алік Назарян, який публічно заявляв, що Крим – це Росія.

У цій телепрограмі Наталія Болюх сказала, що її не цікавить, чим займається Алік Назарян. “Мені все одно, чим він (Алік) займається. Я з ним спілкуюсь не через те, що він чимось там займається”.

032

EXMO affiliate program