Мобілізація може стати початком розвалу тоталітарного режиму Путіна — Жданов (відео)

25 сентября 2022 г. в 07:40

Військовий експерт Олег Жданов в інтерв'ю Радіо НВ заявив, що мобілізація в Росії може стати початком розвалу тоталітарного режиму російського диктатора Володимира Путіна.

Як сказав Жданов, завдання втрат з боку ЗСУ російським військам і хвиля відмовників від подальшої участі в бойових діях — два фактори, які змусили Путіна піти на такий непопулярний крок, як мобілізація.

«Саме цей крок може стати початком розвалу цього державного апарату, тоталітарного режиму, який побудував Путін. Тому що, як казав один наш політик, поки у вас на городі не розірветься 152-міліметровий снаряд, ви не повірите, що почалася війна. Сьогодні війна прийшла до кожного російського дому, де є чоловік віком від 18 до 60 років», - сказав військовий експерт.

Він звернув увагу на те, що акції протесту проти мобілізації розпочалися у Росії з першого дня після її оголошення.

«Так, вони сьогодні нечисленні, люди не чинять сильного опору правоохоронним органам. Але вони дійдуть до тієї стадії, коли зрозуміють, що Майдан — їхній єдиний шанс відстояти свої права і не бути гарматним м'ясом на тій війні, яку розв'язав особисто Путін», — додав Жданов.

EXMO affiliate program