Мобілізовані з Калінінграда повідомили про конфлікти з бойовиками “днр”. ВІДЕО

9 марта 2023 г. в 21:30

В Мережі опублікували розмову калінінградських мобілізованих із командиром батальйону, в якій рашисти розповідають про суїциди товаришів по службі, самогубчих штурмах і конфлікт з “армією днр”.

Раніше мобілізовані писали скарги на командування “днр” та відеозвернення до путіна. Після цього до службовців 1004 полку приїхав командир з Калінінграда. Мобілізовані в деталях описали йому штурми, у яких за тиждень гине рота.

Висловилися про командування “днр”, яке відокремлюється від них, відправляючи на самогубні штурми, не надаючи підтримки, та поділяючи армію на «своїх та чужих». А також зажадали звільнити товаришів по службі, яких посадили в ями – імпровізиційні в’язниці для тих, хто відмовився йти на штурм.

Мобілізовані заявили про готовність сісти до в’язниці, аби не йти на штурми «Ви хочете тут суїцидів?» Вони також розповіли про товаришів по службі, які вже наклали на себе руки, щоб не йти на штурм: “Ви бачили тут калюжу крові? Людина не пішла на штурм, натиснула на спусковий гачок, бо розуміла, куди йде”. Вони відмовилися йти на штурми, зазначивши, що якщо когось із них спробують закинути на передову, це не буде прощено: «Буде пі***ц». На закінчення чоловіки вимагали перевести їх у тероборону, де вони повинні служити.

sprotyv.info

EXMO affiliate program