Момент ліквідації "полтавського терориста" показали на відео

2 августа 2020 г. в 01:19

В мережі з'явилось відео моменту ліквідації в Опишні "полтавського терориста" Романа Скрипника. Відео показав глава МВС Арсен Аваков.

"Нічні події в Опишні. На жаль, знову неадекватна поведінка "полтавського терориста", який кілька днів переховувався. Внаслідок злагодженої роботи поліцейських - зловмисник був ліквідований снайпером і підірвався на власній гранаті. Дякую поліції за професійну роботу", - йдеться в повідомленні.

Капітан поліції виявив підозрюваного в одному з нежитлових будинків. Скрипник почав погрожувати бойовою гранатою і взяв його в заручники. Правоохоронці запропонували йому здатися, але він відмовився.

Зазначимо, що у Скрипника була граната без чеки.

Нагадаємо, у Полтаві під час спецоперації зловмисник, який викрав автомобіль, погрожував співробітникам поліції гранатою РГД-5. Чоловік взяв у заручники співробітника поліції. Зловмисником виявився раніше судимий 32-річний Скрипник Роман Миколайович.

Із чоловіком вели переговори, після чого він обміняв поліцейського на начальника карного розшуку в Полтавській області Віталія Шияна і поїхав із ним на авто в напрямку виїзду з міста. Пізніше Скрипник звільнив полковника поліції, але сам встиг втекти і сховатися в лісі.

Надзвичайні новини

EXMO affiliate program