Момент ранкової ДТП у Києві: МВС назвало причину смертельного наїзду на людей (Відео)

14 ноября 2020 г. в 00:20

Наслідки ранкової смертельної ДТП у Києві. Фото – Нацполіція

Внаслідок наїзду легкового автомобіля на зупинку громадського транспорту дві людини загинули, дві травмовані.

Як повідомляє ГУ Нацполіції у Києві, сьогодні близько 8-ї години на об’їзній столиці легковик “Хюндай-Соната”, вдаривши “Хюндай Електра”, зніс на автобусній зупинці людей. У результаті ДТП одна жінка померла на місці аварії, інша – в швидкій по дорозі до лікарні. Ще двоє потерпілих госпіталізовані.

За фактом смертельної ДТП поліція відкрила кримінальне провадження і затримала водія “Сонати”.

“Драгер показав, що водій 1997 року народження не перебував у стані алкогольного сп’яніння. Його затримали у порядку статті 208 КПК України”, – проінформувала поліція Києва.

Заступник глави МВС Антон Геращенко повідомив, що машина-винуватець ДТП – це машина таксі. За даними заступника міністра, наїзд на зупинку з людьми таксист допустив тому, що заснув за кермом. Як наслідок – машина таксі стала некерованою.

“За попередніми даними, це стало результатом того, що водій у гонитві за заробітком перепрацьовува за кермом і просто заснув”, – написав Геращенко.

Момент цієї ранкової ДТП зафіксували камери вуличного відеоспостереження. Відео опублікував у Фейсбук заступник глави МВС України Антон Геращенко.

У рамках відкритого кримінального провадження правоохоронці встановлюють всі обставини ДТП і проводять невідкладні слідчі дії на місці аварії.

7days-ua.com

EXMO affiliate program