Момент резонансної ДТП за участі поліції в Одесі: після зіткнення авто розвернуло навколо осі (Відео)

1 августа 2020 г. в 07:40

Внаслідок ДТП на світанку 30 липня в Одесі з травмами до лікарні доправлені троє осіб: двоє патрульних поліцейських та водій вантажівки.

Як повідомляє Патрульна поліція Одещини, зіткнення вантажного мікроавтобуса з авто патрульної поліції на перехресті проспекту Шевченка в Одесі сталось, коли правоохоронці прямували на виклик. За твердженням поліції, їх службова машина їхала з ввімкненою сиреною і проблисковими маячками, тому інший транспорт мав пропускати машину патрульних.

“Службовий автомобіль слідував на виклик з увімкненими проблисковими маячками та звуковою сиреною. На перехресті проспектів Шевченка та Гагаріна відбулось зіткнення Renault Trafic та службового авто поліцейських. Унаслідок чого водій автомобіля Renault Trafic та поліцейські, які перебували в автомобілі Toyota Prius, отримали тілесні ушкодження”, – йдеться в повідомленні Патрульної поліції Одещини.

Як повідомляє ТСН, водій вантажного мікроавтобуса стверджує, що їхав на зелений знак світлофора.

На відео моменту аварії, що його зафіксувала вулична камера відеоспостереження, видно, що швидкість обох машин була великою: після зіткнення автівки розвернуло навколо осі.

Всі обставини ДТП з трьома потерпілими встановить слідство.

7days-ua.com

EXMO affiliate program