Момент смертельної ДТП у Києві: водій маршрутки пояснив, чому збив пішоходів (Відео)

5 октября 2020 г. в 17:29

Внаслідок наїзду маршрутки на пішоходів у Києві 4 жовтня одна жінка загинула на місці ДТП, двох травмованих забрали швидкі. Водій маршрутки каже, що в його автобуса відмовили гальма.

Як повідомляє ГУ Нацполіції Києва, смертельна ДТП сталась на столичному проспекті Свободи близько опівдня 4 жовтня. Там маршрутний автобус на червоний сигнал світлофора проїхав пішоходний перехід, збивши трьох людей. За фактом смертельної ДТП поліція відкрила кримінальні провадження за двома статтями ККУ – порушення правили дорожнього руху та випуск на лінію технічно несправного транспортного засобу.

“Санкція найбільш суворого покарання передбачає до восьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. У рамках досудового розслідування призначено ряд експертиз для встановлення усіх обставин та причин смертельної ДТП”, – проінформувала поліція Києва.

Як повідомляє “Київ оперативний“, на місці ДТП водій маршрутки пояснив поліції, що не міг зупинити автобус на червоний сигнал світлофора, бо в маршрутки відмовили гальма.

Розслідування кримінального провадження триває.

Момент смертельної ДТП зняла камера вуличного відеоспостереження. Ці кадри опублікувала спільнота “Київ оперативний” у Фейсбук.

7days-ua.com

EXMO affiliate program