На Новий рік у Києві діятиме послуга доставки розсолу

29 декабря 2010 г. в 14:54

У Києві лікарі-наркологи пропонують свої послуги з виведення з новорічного похмілля. Відповідні оголошення можна знайти в інтернеті.

 

"Ми з друзями придумали послугу минулого Нового року, помістили жартівливе оголошення, а народ відгукнувся. Приїжджаємо з розсолом і пляшкою. А як оплату просимо тільки ціну пляшки та проїзду. Самі розважаємося і народу допомагаємо", - розповів кур'єр, який працює по одному з оголошень.

Одне з оголошень також говорить: "М'яке медикаментозне виведення з новорічного запою. Купірування абстинентного синдрому. Лікар-нарколог з десятирічною практикою".

Ця послуга коштує від 300 до 500 гривень залежно від терміновості. Назвати методи, якими буде лікувати похмілля, лікар відмовився.

Крім того, в одному з кафе біля вокзалу 1 січня будуть наливати розсіл і кефір.

"У нас спеціальний День розсолу для тих, кому погано", - сказали в закладі, пише видання.

З'явилася в Києві також послуга з обміну подарунків, що не сподобалися. У Росії та Німеччині навіть з'явилися спеціальні магазини, де платити потрібно речами. У Києві рух поки тільки в інтернеті. 10 січня відбудеться флешмоб з обміну подарунками.

"Зберемося біля головної ялинки і будемо мінятися. Все буде добровільно: хочеш поміняти фотоапарат на парфуми - міняєш, ні - шукаєш міняльщика далі", - розповів нам організатор заходу Павло Радченко.


Источник: tsn.ua 

EXMO affiliate program