На Буковині машина в'їхала під фуру: рятувальники витягали водія ‒ фото

26 января 2023 г. в 20:00

Учора, 25 січня, на Буковині в селі Мамаївці 37-річний водій не впорався з керуванням і в'їхав під фуру. В результаті ДТП отримав травми. Слідчі поліції розпочали кримінальні провадження.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Чернівецької області.

ДТП сталася пізно увечері в селі Мамаївці. Співробітники відділення № 2 (м. Кіцмань) Чернівецького райуправління поліції, виїхавши за вказаною адресою, попередньо встановили, що 37-річний чернівчанин, керуючи автомобілем "Ford Escape", не врахував дорожньої обстановки та допустив зіткнення із причепом вантажівки "Mercedes-Benz", під керуванням 43-річного жителя села Кліводин.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди травмувався водій іномарки. Рятувальники за допомогою спецінструментів вивільнили водія з понівеченого автомобіля та передали медикам.

Відомості про вказані факти ДТП слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Тривають досудові розслідування.

molbuk.ua

EXMO affiliate program