На Чернігівщині неповнолітні дівчата танцювали тверк біля меморіалу загиблим воїнам АТО (відео)

1 октября 2020 г. в 02:22

Правоохоронці склали адмініпротоколи дівчатам, які танцювали тверк біля меморіалу загиблим воїнам антитерористичної операції в Чернігівській області. Запланована зустріч з педколективом і проведення додаткових класних годин для патріотичного виховання молодого покоління.

Про це йдеться в повідомленні пресслужби поліції Чернігівської області.

"29 вересня в ході моніторингу соціальних мереж співробітники Талалаївського відділення поліції виявили хуліганські дії чотирьох школярок біля меморіалу загиблим воїнам АТО. Він знаходиться на вулиці Центральній в райцентрі", - сказано в ньому.

Зазначається, що поліція оперативно відреагувала на побачене і встановила особи причетних до хуліганства.

На двох 16-річних учениць місцевої школи інспектор ювенальної превенції склав адміністративні протоколи за ст. 173 (дрібне хуліганство) Кодексу про адміністративні правопорушення.

Ще двом дівчатам виповнилося по 13 років, тому за їх дії будуть відповідати батьки.

На них складено адміністративні протоколи за статтею 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) КУпАП.

Усі складені адмінматеріали поліція направила до Талалаївського районного суду для прийняття рішення.

Поліцейський з ювенальної превенції вже провів профілактичну роботу як з адміністрацією школи, де вчаться дівчата, так і з учнями.

Крім цього, закладу направлено подання про проведення подальших профілактичних заходів.

Начальник Талалаївського райвідділу поліції Андрій Водолазкін зустрівся з головою ГО "Талалаївський союз учасників АТО"

Після обговорення прикрої ситуації вони також запланували зустріч з педколективом і проведення додаткових класних годин для патріотичного виховання молодого покоління.

stopcor.org

EXMO affiliate program