На Чернігівщині під час відпочинку чоловік кинув гранату: троє загиблих. Відео

1 августа 2020 г. в 09:58

Трагедія сталася у селі Новий Биків Бобровицького району на Чернігівщині. Ввечері за столом відпочивала компанія з трьох людей: двоє чоловіків і жінка. До односельців підійшов чоловік, який жив по сусідству, щоб заспокоїти і прогнати їх.

Виникла сварка, під час якої один з відпочивальників кинув гранату. Внаслідок вибуху загинуло троє людей, а чоловіка Володимира, який вийшов заспокоїти одноосельців, госпіталузвали до лікарні у тяжкому стані, повідомляє Суспільне.

“Проганяв, щоб вони там не сиділи. А той хлопець взяв і жінку вдарив, той що з гранатою був. Вова почав заступатися за неї. Він почав обзивати його різними словами і каже «я тебе зараз застрелю». Він пішов додому, взяв гранату і прийшов сюди. Жінка його прибігла, забрала гранату. Так він трохи далі наздогнав її і забрав. І тоді бахнуло”, – каже брат потерпілого Володимира.

Відомо, що чоловік, що кинув гранату живе за декілька будинків від місця трагедії. Його дружина спілкуватися відмовилась. Сусід охарактеризував чоловіка так:

“Нормальний чоловік. Він просто в Афганістані служив. Може десь щось трапилося, не відомо”.

Очевидець події пан Михайло зазначчає:

“Жінка на лавочці сиділа і перевернулася, а тут голова до землі мертва. А той, що з західної України лежав і харкотів ще хвилин п’ять, а поблизу лежав Вова і з нього лилася кров. Я приніс води, бо з нього крові лилося стільки – він хлопець великий, кілограм 140”.

У поліції вже відкрили кримінальне провадження за статтею «умисне вбивство». Після вибуху гранати у Новому Бикові правоохоронці вирішили посилити роботу з виявлення нелегальної зброї.

dilo.net.ua

EXMO affiliate program