На Днепропетровщине на девушку-ремонтницу упал потолок: спасают в больнице Мечникова

3 апреля 2021 г. в 10:04

1 апреля в Знаменовской участковой больнице произошел трагический случай. На 34-летнюю многодетную мать Наталью Песечную, которая дела ремонт, обвалился потолок. Сейчас пострадавшая находится в больнице им. Мечникова в отделении нейрохирургии позвоночника.

Об этом сообщается на фб-странице НАШ КРАЙ - НАШЕ МАЙБУТНЄ

«1.04.21 в приміщенні КЗ «Знаменівська дільнична лікарня» стався трагічний випадок, за не з`ясованих обставин серйозних травм зазнала Пасічна Наталія Юр`ївна 34 роки, має трьох неповнолітніх дітей, яка робила ремонт в приміщені лікарні а зі слів працівників лікарні, не була працівником лікарні. Зі слів завідуючої господарством КНП "ЦПМСД Піщанської ОТГ" - Серчук Ганни Іванівни, проходячи коридором з відром води на Пасічну Н.Ю. раптово обвалилася стеля, в результаті чого вона вдарилася головою об стіну. Зараз постраждала знаходиться в лікарні ім. Мечникова у відділенні нейро хірургії хребта. Коли я прибув до дільничної лікарні, місце події уже було прибране. Одначе з характеру пошкодження стелі навіть не спеціалісту можна зробити висновок що вона обвалилася в наслідок тиску додаткової ваги з гори, оскільки на стелі відсутнє не лише облицювання а і силові елементи що його тримають.

Зі слів матері постраждалої, на роботу по ремонту лікарні її запросила Серчук Ганна Іванівна.

Відкритими залишаються питання:

На яких підставах працювала Пасічна Н.Ю.?

Хто оплачував роботу не працевлаштованої особи, та чи не залишать тепер постраждалу на призволяще?», - отмечается в сообщении.

dv-gazeta.info

EXMO affiliate program