На Херсонщині дівчина зарізала вітчима

15 августа 2020 г. в 09:54

У Голопристанському районі Херсонської області 17 – річна дівчина під час конфлікту завдала своєму вітчиму смертельне ножове поранення в груди. Про це повідомляє Обозреватель з посиланням на джерело у правоохоронних органах.

Зазначається, що у поліцію із заявою про вбивство звернулась сама неповнолітня.

"У поліцію надійшло повідомлення від жительки одного з селищ Голопристанського району про те, що вона вбила свого родича. На місці події попередньо було встановлено, що на тлі тривалих неприязних відносин між 17–річною дівчиною і її 26–річним вітчимом виник конфлікт, під час якого неповнолітня завдала множинні ножові поранення в груди чоловікові. Від отриманих травм він помер на місці", – розповіло джерело.

Наш співрозмовник додав, що за наявною інформацією чоловік нібито раніше примушував дівчину вживати алкоголь та погано ставився до її матері.

"На даний момент відкрито кримінальне провадження за статтею 115 – вбивство. Але не виключено, що буде перекваліфікація, так як дівчина могла зробити це з метою самооборони. Зараз вона знаходиться в шоковому стані", – резюмував співрозмовник.

EXMO affiliate program