На Хмельниччині зі ставка дістали автомобіль із загиблим пасажиром (ФОТО, ВІДЕО)

12 сентября 2021 г. в 19:20

Учора, 11 вересня, о 17:30 до надзвичайників міста Кам’янець-Подільський від чергового поліції надійшло повідомлення про те, що внаслідок дорожньо-транспортної пригоди поблизу села Привороття Друге автомобіль «Ford Focus» з’їхав з дороги у ставок та потонув. За інформацією поліцейських, в машині може перебувати людина.

Вже на місці події рятувальники встановили, що транспортний засіб був на відстані близько 5 метрів від берега та на глибині 3 метри. Також з’ясувалося, що на момент автотрощі в машині перебувало троє людей – водій і двоє пасажирів.

«Після падіння машини у воду 38-річний водій вибрався назовні, а ще одного 38-річного пасажира з потонулої автівки врятував свідок аварії, який відразу кинувся на допомогу постраждалим», – розповіли в ГУ ДСНС в Хмельницькій області.

Аби дістати легковик, до місця події також було залучено бійців водолазно-рятувального відділення села Устя. Водолази спустилися на дно водойми та приєднали троси до автомобіля, після чого за допомогою крану підняли на поверхню. Під час огляду салону виявлено тіло 47-річного чоловіка.

Від ДСНС залучалося 3 одиниці техніки та 11 надзвичайників. А причини та обставини події встановлюють правоохоронці.

xm-inside.com

EXMO affiliate program