На Київщині батюшка читає проповіді російською мовою та звинувачує Захід у війні

27 апреля 2022 г. в 20:06

У селі Рожни, що знаходиться у Броварському районі Київської області, протоієрей Олександр прочитав недільну службу російською мовою. Після цього він заявив, що у війні винен Захід, а Україну лише накачують зброєю.

Батюшка, якому на вигляд близько 45 років прочитав службу (яка пройшла у світле свято Великодня) російською мовою. Після цього він звернувся до віруючих і сказав те, від чого багато хто був у шоці.

Він сказав, що люди загрузли у гріху, відвернулися від Бога, і що Захід винний у початку війни. На його думку, саме Захід давно готувався посварити наш народ. З ким, він не уточнив, але як зрозуміли присутні, йдеться про рф.

Отець Олександр сказала, що на Заході давно дозволили одностатеві шлюби і саме це розв'язало війну. Він чекав, що все закінчиться набагато швидше, і Україну захоплять.

Що сказали віряни

Люди були приголомшені від таких слів, виходили та плювалися. Літні люди шепотілися між собою про те, що чомусь таке відбувається, адже написано, що Українська Православна церква.

“Таке після служби я та інші явно не очікували почути. Люди в шоці справжньому” , - сказало джерело Новини.LIVE

Довідка про батюшку

Отець Олександр народився 3 березня 1978 року народження. Служить у храмі Різдва Божої Матері у селі Рожни Броварського району Київської області. Адреса: вулиця Щорса, 39/1.

novyny.live

EXMO affiliate program