На Луганщині від голоду померла 9-місячна дівчинка: шокуючі подробиці

15 января 2020 г. в 23:54

Від початку року Офіс генпрокурора вже відкрив 259 кримінальних проваджень щодо насильства над дітьми.

Про це повідомляє прес-служба відомства.

Вже з початку 2020 року за фактами насильства над дітьми, що спричинило їхню смерть, відкрито 259 кримінальних проваджень за факттом умисого вбивства, де процесуальне керівництво здійснюється ювенальними прокурорами, – йдеться у повідомленні.

Так, 2 січня у Волинської області у штучній водоймі знайдено мертвим місцевого жителя, 2002 року народження, який був у розшуку як зниклий безвісти.

Жахливим є факт виявлення мертвою дев’ятимісячної дівчинки у селищі Краснореченське Кремінського району Луганської області. За висновком судово-медичної експертизи, її смерть сталася внаслідок виснаження організму через недоїдання, – додали в Офісі генпрокурора.

Також виявлено факт самогубства учня загальноосвітньої школи, якого 6 січня знайдено повішеним у приміщенні приватної теплиці у селі Новосільське Ренійського району Одеської області.

Встановлено випадок самогубства учня Білгород-Дністровського аграрного технікуму, якого 1 січня знайдено повішеним на території домогосподарства за місцем проживання, – повідомляють в Офісі генпрокурора.

Надзвичайні новини

EXMO affiliate program