На Львівщині активісти зірвали пропагандистську акцію російського консульства (ВІДЕО)

8 июня 2021 г. в 20:47

На Львівщині Національний Корпус зірвав пропагандистську акцію російського консульства з вшанування російського поета-імперіаліста Олександра Пушкіна.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прсслужбу Національного корпусу Львівщини.

У селі Заболотівці поблизу Жидачева дипломати держави-агресора збирались провести пишне вшанування Пушкіна. Для створення пропагандистської картинки до населеного пункту звезли десятки проросійських пенсіонерів. Але націоналісти не дозволили агентурі держави-агресора провести задуманий шабаш для демонстрації присутності «русского міра» в Галичині.

Активісти заблокували прохід до пам’ятника Пушкіну та в розмові нагадали представникам держави-агресора про жертв російської агресії на Сході України та анексію Криму. Співробітники російського консульства мусили повертатися ні з чим. Нацкорпус чітко дав зрозуміти представникам держави агресора, що на Львівщині не буде жодних шабашів «русского міра».

Нагадаємо, Олександр Пушкін був, насамперед, оспівувачем московського імперіалізму, який негативно сприймав українські визвольні змагання (чого варта лише антимазепинська поема «Полтава»).

Нацкорпус буде домагатися демонтажу пам’ятника російському літератору в селі Заболотівцях. В українців є достатньо видатних постатей, які варті вшанування. І серед них точно не має місця аполегетам Російської імперії.

4studio.com

EXMO affiliate program