На Львівщині дитина стрибнула з даху багатоповерхівки на очах у друзів (відео)

19 апреля 2017 г. в 19:27

А от героїня наступного сюжету винесла собі вирок сама. Кохання в 14 років логіці не піддається. Звичайна сварка з хлопцем стала для дівчини «кінцем її світу». Найстрашніше, що рахунки з життям школярка звела просто на очах у своїх друзів! Далі - шокуюча розповідь тих, хто бачив смерть.

За кілька годин ця дівчинка на ім'я Світлана знову повернулася до будинку. На очах у мешканців вона розправила руки і пішла вниз. Із даху 9-типоверхівки. Галина саме була тієї миті на балконі - школярка впала просто на її автомобіль.

Восьмикласниця у свої 14-ть мала неабиякий успіх серед хлопців. Але сама втратила голову від однолітка Юри. Два місяці щастя, а потім - сварка. Свій фатальний стрибок школярка зробила з іменем коханого на руці.

Батьки покинули Світлану ще немовлям. Бабуся, яка її виховувала, особливої уваги дитині не приділяла.

Того фатального дня школярка пішла гуляти з двома друзями. Була усміхнена та весела. Коли ж запропонувала зайти на дах висотки - ніхто не запідозрив лиха.

Нам вдалося знайти обох друзів, які бачили стрибок подруги. Першого батьки тепер зачинили вдома. А замість другого - з нами спілкувався його тато.

Через зачинені двері з журналістами спілкувалася й мати Юрія, в якого була закохана Світлана. Жінка була поряд із сином, коли дівчина набрала його перед самогубством.

Наталя - мати хлопця самогубці йому 15 років. Це для мене - шок. А для нього… Він зараз в шоковому стані Дитина мала нахили до суїциду, тому що перед тим були спроби різати собі вени, наскільки я знаю

У будинку, де сталася трагедія, тепер висить новий замок на дах, аби більше ніхто не міг звідси стрибати. Люди впевнені: якби Світлана могла прийти зі своєю проблемою до когось із дорослих - не сталося б.

Надзвичайні новини

EXMO affiliate program