На Львівщині дівчина на ходу вистрибнула з автомобіля грабіжників (Відео)

25 сентября 2021 г. в 13:40

У Львівській області двоє чоловіків намагалися пограбувати 20-річну попутницю, яка сіла до них в авто, щоб доїхати до Стрия. Підозрюваних вже затримали, їм загрожує до 10 років за ґратами.

Дівчина намагалася доїхати з Івано-Франківська до Львівської області, але замість маршрутки зупинила попутку. Водій погодився підвезти дівчину за помірну плату. Про це повідомляє пресслужба поліції Львівської області.

"Проїхавши більшу частину шляху, пасажир авто, який сидів поруч з водієм, раптово направив на дівчину предмет, схожий на пістолет, і почав вимагати віддати гроші та мобільний телефон. Дівчина відкрила дверцята і на ходу вистрибнула з машини. При цьому авто розгорнулося і поїхало у зворотному напрямку. Це все побачив перехожий, який заспокоїв перелякану дівчину і викликав поліцію. Зловмисників затримали. За розбій їм загрожує до 10 років в'язниці. Попри те, що підозрювані намагалися сховатися, після переслідування авто зупинили. Затриманими виявилися жителі Івано-Франківської області 17 і 22 років. Молодший з них вже був раніше судимий", - йдеться в повідомленні.

aspi.com.ua

EXMO affiliate program