На Львівщині побились 12-річні школярки: відкрито кримінальні провадження

27 ноября 2020 г. в 20:38

У місті Турка на Львівщині 12-річні школярки побили однолітків. Правоохоронці знайшли в соцмережах відео бійки та відкрили кримінальне провадження.

24 листопада дві мешканки села на Турківщині повідомили у поліцію про те, що їхніх доньок побили. За словами заявниць, тілесні ушкодження дітям були нанесені, відповідно, одній 17, іншій – 19 листопада.

25 листопада у соціальних мережах правоохоронці виявили відео бійки, про яку йшлося в одній із заяв, поданих попередньо у поліцію.

Як встановили поліцейські, бійка відбулась у місті Турка. Також встановлені особи усіх учасниць події – двох дівчат, про побиття яких зявили їх матері та трьох інших віком 12 років. Усі неповнолітні були опитані у присутності батьків та психологів.

За двома фактами побиття відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) ККУ. Санкція статті передбачає покарання – штраф до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на термін до двохсот годин, або виправні роботи на термін до одного року.

Досудове слідство триває.

dilo.net.ua

EXMO affiliate program