На Миколаївщині екіпаж лише одного танка знищив 9 одиниць техніки, що наступала (відео)

29 сентября 2022 г. в 20:26

Кількість не означає якість і перемогу - це підтвердили наші танкісти на Миколаївщині.

Під час наступу на Миколаївщині лише один панцерник зустрівся з кількома російськими і вийшов переможцем, йдеться в ТСН.

Екіпаж одного танка зробив неможливе - вийшов один проти дев’яти. Під час наступу прийняв бій з чужинською армадою і вийшов переможцем. «Десь годин шість йшов бій, було танчик видно, був гриб диму і БМП були дві, одну зачепили», - розповідають бійці.

Анатолій до війни працював продавцем-консультантом побутової техніки, а тепер палить російську техніку на своєму 72-му. Знищивши ворожу техніку, наш панцерник прорвався крізь російську техніку і цілим повернувся на базу. В цьому підрозділі хлопці знають, як воювати. «Війна - це завжди складно, наступ складно, легше оборонятись, ніж наступати, але все одно виженемо їх із нашої землі, не буде їм тут життя», - переконують хлопці.

Є у бійців і поповнення - російський панцерник воїни притягли нещодавно, але підбили його кілька місяців тому, не могли забрати, бо російська артилерія не давала підійти ближче. «Кілометрів 12 за собою тягли, він був у кращому вигляді, це попрацювали ремонтні бригади», - переконують бійці.

З машини зняли усе, що підходить до наших танків. Після боїв наші панцерники потребують ремонтів, а дані знову наводять жах на ворога. Завдяки їм нашій піхоті вдалося закріпитися і посунути лінію фронту вперед. На відміну від рашистів, українці не кидають свою техніку, навіть якщо вона підбита, і намагаються евакуювати її.

Вони щодня ризикують своїми життями, наближаючи перемогу на Миколаївщині та Херсонщині. Розуміють, що кожен виїзд може стати останнім, тому кепкують з усього - так легше заглядати в очі смерті.