"На них чекає котел": Арестович заявив, що просування ЗСУ на сході вже не зупинити (відео)

29 сентября 2022 г. в 22:41

За словами радника ОП, українські війська готові зустріти мобілізованих росіян у всіх напрямках, включаючи Київську та Волинську області.

Радник Офісу президента Олексій Арестович заявив, що просування ЗСУ у Харківській області вже зупинити не вдасться. За його словами, до російського угрупування в Лимані потрапить в оточення. Про це Арестович сказав під час ефіру на каналі Фейгін LIVE.

Понад те, за словами радника ОП, вже зараз українські військові можуть прострілювати головні траси, які ведуть до Лимана з інших окупованих населених пунктів.

"Цей рух уже не зупинити. І чекає там їхній маленький, симпатичний "котел" (...) Ніхто там уже нічого поповнювати не буде. Там уже всі — приїхали", — сказав Арестович.

Також він упевнений, що нових мобілізованих росіян відправлять на другу лінію оборони до Сватового та інших населених пунктів уже Луганської області.

"Рідний, улюблений генштаб каже, що ми повільно, але впевнено просуваємось", — сказав Арестович.

Також, на думку радника ОП, мобілізація не допоможе Москві здійснити її амбітні плани щодо захоплення Одеси, Харкова чи Києва. Він нагадав, що ЗСУ та територіальна оборона змогли вибити професійних військових із Київської області. З мобілізованими впоратися буде простіше.

Арестович заявив, що у Волинській області та Київській українські війська зміцнилися. Там вони мають сучасне Західне озброєння, тому в окупантів не вдасться зробити те саме, що взимку-навесні.

фокус

EXMO affiliate program