На Новий рік російські військові відлупцювали “поліцейських” фейкової “ДНР”

3 января 2018 г. в 07:37

В одному з ресторанів окупованого Донецька у новорічну ніч сталася бійка між “військовою поліцією ДНР” і російськими десантниками, що відпочивали в закладі.

Все почалося з того, що десантники, які були добряче напідпитку, почали приставати до персоналу закладу. Коли військові розпустили руки настільки, що довели одну з офіціанток до сліз, адміністратору не залишалося нічого іншого, як викликати поліцію.

“Це ж зальотні, вони спеціально під новий рік у відрядження приїжджають, щоб побільше грошенят заробити. Дружинам, мабуть, розказали, що батьківщина кличе, а самі у нас тут по ресторанах до молодих офіціанток пристають і горілку п’ють день у день”, – каже жінка.

За словами очевидців, наряд “військової поліції ДНР”, який прибув на виклик, теж виглядав, м’яко кажучи, “втомленим”, зав’язалася суперечка, яка перейшла на підвищені тони.

Після того російські десантники в стані білої гарячки з криками “За ВДВ!” вибігли на вулицю і дружно почали лупцювати поліцейських підручними засобами. Завдаючи ударів по голові “охоронцю порядку” ніжкою від стільця, один з десантників голосно кричав на всю вулицю: “Ростов-папа! Мусора погані!”.

Нагадаємо, на Новий рік восьмеро бойовиків “ДНР” загинули і двох поранено під час новорічної “забави” терористів.

pl.com.ua

EXMO affiliate program