На Одещині чоловік з рушниці розстріляв підлітка, хлопчик в реанімації помер (відео)

22 октября 2020 г. в 21:48

Про це повідомляється посилаючись на пресслужбу ГУНП в Одеській області.

За версією слідства, 36-річний чоловік з мисливською рушницею прийшов додому до своєї співмешканки, з якою напередодні посварився, і з подвір’я почав стріляти. Жінка з рідними кинулися на постріли. Першим прибіг її неповнолітній брат і отримав від співмешканця сестри кілька куль у груди та живіт. Зупинився правопорушник тільки тоді, коли батько підлітка кинувся до нього в бійку та вихопив зброю. Постраждалого госпіталізували, але не врятували.

Хлопчик від отриманих вогнепальних поранень грудної клітини та черевної порожнини помер у реанімаційному відділені районної лікарні. Поки родичі займалися госпіталізацією дитини, правопорушник втік. Поліцейські ввели план "Перехоплення". Автомобіль, на якому пересувався зловмисник, правоохоронці розшукали на краю села: чоловік приховав його в яру, а сам подався в поля. За кілька годин пошуків правопорушника викрили у райцентрі, де він шукав прихистку в знайомих.

Рушницю зі стріляними гільзами з місця події поліцейські вилучили. Хто її власник і як вона опинилася у зловмисника, встановлюється. За скоєне йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

odesa.depo.ua

EXMO affiliate program