На Одещині поліцейські застрелили чоловіка, який посеред села стріляв із рушниці (відео)

1 октября 2021 г. в 10:34

Під час переговорів із поліцейськими чоловік кілька разів вистрілив у їхній бік. На контакт із правоохоронцями нападник не йшов та вдерся до будинку, де мешкає жінка з дітьми.

В одному із населених пунктів Одеської області чоловік влаштував стрілянину з рушниці, а потім з гранатою пішов у будинок, де жили люди. Внаслідок цього в дію була введена спецоперація "Грім". Правоохоронці намагалися вести переговори зі стрільцем, але той кілька разів вистрілив у їхній бік.

Згодом поліцейські застосували вогнепальну зброю та застрелили нападника, повідомляє пресслужба поліції Одещини.

За кілька хвилин правопорушник зайшов до чужого будинку та з погрозами вигнав господарів. А потім знову вийшов на вулицю та, озброєний обрізом і гранатою, попрямував до будинку, у якому мешкає жінка з дітьми, - наголосили у поліції.

Тоді працівники поліції знешкодили стрільця. За попередніми даними, від його дій ніхто не постраждав. Окрім цього, вибухотехніки розрядили гранату РГД-5, яку нападник затиснув у руці. Вже після цього поліцейські оголосили про завершення спецоперації.

Триває огляд місця події слідчо-оперативною групою. Тіло правопорушника буде направлене на експертизу, - наголосили у поліції.

Мотиви дій чоловіка наразі невідомі.

EXMO affiliate program