На Переяславщині зникла жінка чотири дні пролежала у лісі: хроніка поліцейської доби 24 липня

25 июля 2022 г. в 18:40

Упродовж доби поліції в Переяславі надійшло 20 зареєстрованих повідомлень. З них три про факт ненасильницької смерті. У відділі поліції №1 Бориспільського РУП повідомили про пригоди та правопорушення, які сталися 24 липня.

22 липня житель с. Гребля Переяславської ТГ повідомив поліції про те, що його мати, громадянка Т.О. 1974 р.н., 20 липня пішла зі спільного місця проживання і не повернулась. 24 липня жінку знайшли та госпіталізували до неврологічного відділення Переяславської лікарні. У неї діагностовані закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забій поперекового відділу хребта, множинні садна та загальне виснаження. Зі слів потерпілої, вона, втікаючи від вовка у лісі, залізла на дерево, потім впала з нього і пролежала у лісі 4 дні.

О 08:27 надійшло повідомлення про те, що вночі невідомі особи викрали магістральний кабель Укртелекому довжиною близько 1 км. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 185 ККУ (Крадіжка).

О 12:47 жителька Переяслава повідомила, що невідома особа зателефонувала до неї і шахрайським чином зняла з рахунку заявниці 30 000 гривень. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 190 ККУ (Шахрайство).

О 23:11 у Переяславі працівники сектору реагування патрульної поліції під час перевірки виявили у громадянина Н.Є. 1995 р.н. наркотичну речовину схожу на амфетамін. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 ККУ (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

pereiaslav.city

EXMO affiliate program