На південному напрямку ЗСУ потопили баржу з окупантами, знищивши 62 росіян (відео)

18 сентября 2022 г. в 13:55

Оперативне командування Південь повідомляє, що на південному напрямку ЗСУ знищили 62 російських окупантів та їхню техніку.

Також було знищено 5 одиниць техніки та збито два безпілотники.

«Противник поступається позицією, втрачаючи тактично вигідне становище. Однак не залишає спроб випробовувати на міцність наші підрозділи. Знову силами до взводу за підтримки двох танків Т-72 та іншої броньованої техніки, проводив штурмові дії, але успіху не мав, втративши дві бойові машини десанту й третину живої сили, відступив», — повідомили в командуванні.

У той же час, українською авіацією було завдано 3 удари по ворожих силах противника. Ракетно-артилерійськими підрозділами виконано понад 320 вогневих завдань.

У командуванні повідомили також, що ЗСУ забезпечили вогневий контроль транспортних шляхів, логістичних центрів, маневрів та передислокації, пунктів базування та управління ворожих підрозділів.

«В результаті в окупантів зруйновано плани на відновлення пропускних здібностей Антонівського залізничного мосту, який вони намагалися відремонтувати. А також скасовано одну одиницю альтернативного флоту — баржа, за допомогою якої окупанти намагалися доставляти озброєння та техніку», — повідомили в командуванні.

нв

EXMO affiliate program