На Рівненщині у ДТП потрапив скандальний екс-депутат (ВІДЕО)

30 июля 2020 г. в 10:10

На Рівненщині, а саме у Дубенському районі трапилась автопригода за участі одного транспортного засобу.

Інцидент трапився поблизу села Птича, Дубенського району. Як стало відомо нашим журналістам з власних джерел, у ДТП потрапив автомобіль Mercedes Q55, за кермом якого перебував бізнесмен та колишній депутат від Партії Регіонів – Ігор Халаменда. Одіозний підприємець з Івано-Франківська більше відомий, як кримінальний авторитет на прізвисько «Бура». За інформацією ГУНП у Рівненській області, водій зіткнувся з відбійником після чого з’їхав у кювет.

Чоловік отримав травми та ушпиталили до Дубенської центральної районної лікарні. А правоохоронці розпочали досудове розслідування за цим фактом.

Ігор Халаменда вже неодноразово потрапляв в поле зору правоохоронців. Зокрема у 2012 році екс-депутат здійснив смертельну автопригоду. Тоді, померла одна жінка, ще троє – отримали травми. Суд визнав чоловіка винним і спочатку присудив йому 3 роки позбавлення волі. Втім згодом, звільнили від основного покарання та призначили іспитовий строк – терміном на 2 роки.

У 2016 році втікав на своїй автівці від патрульних поліцейських в Івано-Франківську. Після затримання його повезли на освідування до медзакладу. Де лікарі засвідчили, що Ігор Халаменда перебував під дією кокаїну. Сам чоловік пояснив це тим, що вживав лікарські засоби.

У 2017 році кримінальний авторитет “Бура” разом зі своїми товаришами брав участь у розбірках, які закінчились стріляниною в центрі Франківська.

Під час Революції Гідності Халаменда активно підтримував Антимайдан. Вербував так званих тітушок. Крім того, організовував погрози та побиття активістів Євромайдану.

ritm.tv

EXMO affiliate program