На Сумщині жінка вбила власну новонароджену дитину та закопала її

27 ноября 2020 г. в 09:33

Поліція Сумської області затримала жительку села Середино-Будського району, яка вбила свою власну новонароджену дитину та намагалася приховати цю подію. Повідомляється, що поліція відкрила кримінальну справу.

Про це пише Магнолія-ТВ з посиланням на пресслужбу поліції.

Подія сталася в одному з сіл Середино-Будського району. Місцева жителька, приховавши свою вагітність, на початку вересня цього року вдома народила дитину, після чого залишила її у нечистотах домашнього вуличного туалету. Наступного дня після пологів вона разом зі своїм знайомим потайки поховала труп новонародженого. Місцеві поліцейські встановили цей факт та відразу ж відкрили кримінальне провадження.

У ході проведення слідчих (розшукових) дій в рамках кримінального провадження, поліцейські вилучили останки тіла новонародженої дитини з ґрунту і направили їх на експертне дослідження.

35-річній жінці поліцейські, за погодженням з прокурором, повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ст. 117 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство матір’ю своєї новонародженої дитини».

Наразі досудове розслідування триває.

stopcor.org

EXMO affiliate program