На тимчасових окупованих територіях Донбасу пропаганда перевершила часи Сталіна, — Кравчук (Відео)

14 августа 2020 г. в 13:36

Діти, які проживають на тимчасових окупованих територіях Східної України, вимушено піддаються настільки потужній пропаганді "руського мира", що гасла часів Сталіна просто меркнуть на її тлі. Треба врахувати, що антиукраїнську "інформацію" діти отримують вже протягом шести років.

Про це заявив глава української делегації в Тристоронній контактній групі з врегулювання ситуації на Донбасі Леонід Кравчук в інтерв'ю Українському радіо. Кравчук зробив такий висновок після детального вивчення літератури, яку пропонують учням у школах, та іншої друкованої продукції, що циркулює по територіях "ДНР/ЛНР".

"У мене є знайомі, вони мені приносять дитячі книги шкіл, програми шкіл, книги, друковану продукцію, що випускається. Я колись відвів цілий день і не міг всього прочитати, це в порівнянні зі Сталіним, те, що було при Сталіні — дрібниця. Там є речі, і комсомол, і все, що було. Я задаю собі питання — так вчать дітей? Це вже шість років так робиться", - сказав Кравчук, додавши, що "ефект" посилений пропагандою, яка надходить туди з російських ЗМІ.

aspi.com.ua

EXMO affiliate program