На Вінниччині 16-річна дівчина зарізала свою матір (відео)

11 октября 2021 г. в 17:40

Вчора, 10 жовтня, у одному із сіл Хмільницького району, що на Вінниччині, знайшли понівечене тіло 35-річної жінки, яка зникла напередодні. У вбивсті підозрюють доньку загиблої.

Про це “Оперативнай Україні інфо” повідомиди у Департаменті карного розшуку Україні.

За словами правоохоронців, про зникнення жінки повідомила 9 жовтня її свекруха. Слідчі розпочали пошукові дії і виявили тіло 35-річної місцевої мешканки у колодязі водопостачання.

Поліцейські з’ясували, що напередодні між жінкою і її 16-річною донькою виник конфлікт. Під час якого неповнолітня схопила ножа і нанесла ним 30 ударів своїй матері. Після чого зловмисниця вивезла на тачці тіло вбитої на територію нежитлового домогосподарства та вкинула його в недіючий колодязь. Аби приховати сліди скоєного, дівчинка прибрала в хаті, сховала свій закривавлений одяг та знаряддя вбивства.

У скоєному правопорушниця зізналася. Слідчі оголосили їй про підозру відповідно до ч.1 ст.115 КК України. За вчинення такого злочину, кримінальна відповідальність настає з 14 років. Наразі правоохоронці вирішують питання про обрання затриманій міри запобіжного заходу. За вбивство матері їй загрожує 15 років позбавлення волі.

oukr.info

EXMO affiliate program