На Волині​ педофіл 3 роки ґвалтував хлопчика та розповсюджував порнографію

30 сентября 2020 г. в 19:57

На Волині судитимуть 28-річного чоловіка, який вчиняв сексуальне насильство над неповнолітнім хлопцем. Свої дії зловмисник фільмував на мобільний телефон, а далі ці відео продавав на анонімних форумах. Чоловіку загрожує до десяти років за ґратами. Про це повідомляють "Надзвичайні новини", посилаючись на Депатраменті кіберполіції Нацполіції України.

"Співробітники Департаменту кіберполіції спільно зі слідчими Дніпровського управління поліції Києва, під процесуальним керівництвом Київської місцевої прокуратури №4, викрили мешканця Волинської області у створенні та розповсюджені дитячої порнографії", - йдеться в повідомленні.

Кіберполіція встановила, що фігурант з 2017 року розбещував хлопчика 2004 року народження. Свої дії зловмисник знімав на мобільний телефон. Далі створений протиправний контент розповсюджував на форумах в DarkNet. Коштував один такий ролик – 500 гривень.

За місцем проживання та в автомобілі зловмисника правоохоронці провели обшуки та вилучили речові докази.

Чоловікові було оголошено про підозру у вчиненні правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів), ч. 3 ст. 153 (Сексуальне насильство) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, яке загрожує зловмиснику – позбавлення волі на строк до десяти років.

Наразі досудове розслідування завершено. Матеріали справи разом з обвинувальним актом скеровано до суду для прийняття рішення.

Надзвичайні новини

EXMO affiliate program