На Закарпатті автівка влетіла у зупинку: двоє загиблих

14 сентября 2020 г. в 12:10

У селі на Закарпатті водій на автомобілі “ВАЗ 2106” виїхав на узбіччя та врізався в автобусну зупинку. Внаслідок аварії водій та пасажир автівки померли на місці. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

"Сьогодні, 14 вересня, о 6:19 годині ранку до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в селі Луково, що в Іршавському районі. Поліцейські встановили, що водій автомобіля “ВАЗ 2106” виїхав на зустрічну смугу руху, після чого з'їхав на узбіччя та зіткнувся з бетонною будівлею автобусної зупинки. Від отриманих внаслідок аварії травм водій та пасажир транспортного засобу померли на місці", - йдеться у повідомленні.

Вже встановлено, що за кермом перебував 22-річний мешканець села Білки Іршавського району, пасажир — 34-річний односелець водія.

Наразі слідчі поліції за цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого. Під час досудового розслідування буде призначено низку експертиз, які встановлять причини та обставини ДТП.

Надзвичайні новини

EXMO affiliate program