На Закарпатті затримали учасників нападу на прикордонників: опубліковано відео

20 февраля 2021 г. в 10:10

Мотивом нападу на військовослужбовців Мукачівського загону 11 лютого була помста злочинців за перешкоджання їхній контрабандній діяльності. Про це йдеться у повідомленні пресслужби ДПСУ.

За даним фактом поліція Закарпаття розпочала досудове розслідування. Завдяки зібраним доказам та взаємодії співробітників підрозділів власної безпеки Держприкордонслужби та поліції Закарпаття вдалося встановити, що учасниками нападу на прикордонників були 31 та 32-річний місцеві мешканці. Один з них чатував біля входу, інший увійшов всередину та напав на військовослужбовця, нанісши йому тілесні ушкодження.

Учора, 18 лютого, слідчі Берегівського відділу поліції повідомили нападнику, жителю села Горонглаб, про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст.345 Кримінального кодексу України (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу).

Щодо іншого – вирішується питання про повідомлення йому про підозру в скоєнні правопорушення, передбаченого ст. 162 Кримінального кодексу України (Порушення недоторканності житла).

sprotyv.info

EXMO affiliate program