На Запоріжжі жінка розповсюджувала дитячу порнографію (фото)

18 сентября 2020 г. в 15:16

На Запоріжжі жінка заробляла тим, що розповсюджувала дитячу порнографію. Зловмисницю затримали. Про це повідомляє місцева поліція.

17 вересня за сприянням Департаменту боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, співробітники запорізького управління спільно зі слідчим Хортицького відділення поліції, під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури на підставі ухвали Хортицького районного суду Запоріжжя в рамках відкритого кримінального провадження за ознаками ч. 4 ст. 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів що містить дитячу порнографію) Кримінального кодексу України провели санкціонований обшук.

З квартири 46-річної мешканки вулиці Василя Сергієнка поліцейські вилучили один ноутбук та один системний блок, на яких зберігалася інформація порнографічного характеру, в тому числі дитячою. З комп’ютерних носіїв вилучено більше 60 файлів з дитячим порнографічним відео-контентом. За попередніми даними слідства, фігурант тривалий час займався завантаженням та розповсюдженням цієї продукції.

EXMO affiliate program