На жительку Буковини після викрадення мобільного номера оформили кредитів на 20 тисяч гривень (відео)

7 ноября 2019 г. в 17:46

Жительку Кіцманського району Чернівецької області Світлану Бляхарську щодня атакують колектори кредитних спілок. Відсотки ростуть щодня. Жінка розповіла, що стала жертвою шахраїв, які обманом дізналися персональні дані та у такий спосіб оформили кредити на її ім’я, повідомила місцева агенція АСС.

«Погасіть кредит, інакше інформація про те, що ви ризикований позичальник, буде передана до виконавчої служби. Терміново пролонгуйте, сплатіть кредит. І так кожен день, кожен день, починаючи з 9 години ранку, і закінчуючи 11-12 годиною ночі. Я вже просто не беру трубку, в мене нема вже ні фізичного, ні морального терпіння. Я вже просто ні їм, ні п’ю, лиш приймаю ці смс-ки. Вони вже почали дзвонити до мого чоловіка», – повідомила постраждала від шахраїв Світлана Бляхарська.

За її словами, все почалося наприкінці жовтня з дзвінка дівчини, яка представилася працівницею мобільного оператора. Зі слів постраждалої, «працівниця» повідомила, що оператор отримав заявку на блокування номера. Аби номер не заблокували, жінку попросили назвати три номери телефонів, на які вона найчастіше телефонувала. Після цього номер її заблокували, а до облікового запису жінки у системі «Приват 24» від «ПриватБанку» зайти було неможливо.

«Дуже скоро до мене прийшла смска від кредитної спілки про необхідність внесення оплати у розмірі чотири тисячі гривень. Далі були ще чотири повідомлення від кредитних спілок про позички», – розповіла жінка й зазначила, що загалом на її ім’я набрали кредитів майже на 20 тис. грн.

EXMO affiliate program