На Житомирщині раптово померла вся родина учасника “Голосу країни” (відео)

24 сентября 2021 г. в 08:53

Поліція розслідує смерть матері та двох її дорослих доньок у Коростені на Житомирщині. Одна з жінок померла у помешканні літнього чоловіка, за яким доглядала. Її мати та сестра – удома. Слідчі схиляються до версії, що причиною смерті могла стати бліда поганка.

Учасник “Голосу країни” Богдан Муха приїхав з Києва у рідний Коростень, щойно дізнався що померла мама. А потрапив одразу на три похорони, повідомляє ТСН.

Мама Богдана – 48-річна Оксана доглядала за літнім чоловіком. Той каже, коли жінка прийшла до нього допомогти по господарству, вже нарікала на самопочуття . Але просила швидку не викликати, сподівалась, що минеться. За кілька годин померла у нього на руках.

Чоловік таки викликав швидку, але медики лише констатували смерть. Коли родичі приїхали до квартири небіжчиці, аби підготуватися до похорону, двері їм ніхто не відчинив і викликали рятувальників.

Під час огляду помешкання правоохоронці знайшли посуд з грибами і якусь випивку. Припускають, жінки могли отруїтися блідою поганкою. Хоч отруєння неякісним алкоголем теж не відкидають.

“На експертизу направлено залишки продуктів, які ймовірно вживали ці люди. Це залишки грибів і рідина із запахом алкоголю в пластикових пляшках”, – каже речниця Коростецького районного управління поліції Діана Бобровнік.

Сусіди кажуть, жінки самі по гриби не ходили, їх пригостив приятель. Але після трагедії його не бачили.

Богдан не розуміє, чому ніхто з трьох дорослих жінок, при перших симптомах отруєння не викликали швидку. “Для мене це загадка, бо бабуся медик”, – каже він.

Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею навмисне вбивство. Чи спілкувалися вже з чоловіком, який приніс отруту, слідчі не кажуть. Якщо з’ясується, що зробив це навмисно, йому загрожує довічне ув’язнення.

pb-news

EXMO affiliate program