Над Києвом помітили літаючий об'єкт у формі кулі: деталі (Відео)

15 февраля 2023 г. в 19:26

У небі над українською столицею в ніч на 15 лютого помітили літаючий об'єкт у формі кулі У небі над українською столицею в ніч на 15 лютого помітили літаючий об'єкт у формі кулі. Про це стало відомо з повідомлення, яке опублікували місцеві паблики в соціальних мережах.

Раніше у Повітряних Силах Збройних Сил України повідомляли, що російські військові застосовують повітряні кулі з кутовими відбивачами для розвідки та виявлення позицій українських ППО. Можливо, над Києвом помічено саме одну з таких куль.

Нагадаємо, що у Збройних Силах України розповіли, коли російські окупанти можуть завдати нового ракетного удару по українській столиці. Про це стало відомо з офіційного коментаря, який дала речник оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк в ефірі національного телемарафону.

За її словами, росіяни вже два тижні готуються до масового обстрілу України. Поведінка перед атаками у агросора типова, її вже навчилися розшифровувати у ЗСУ.

"Швидше за все, проходять переспорядження та готуються до наступного виходу. Якщо говорити про відстань від одного масованого ракетного удару до іншого, це зазвичай до 2-х тижнів. І можемо помітити, що від попередньої до наступної – це якраз 24 лютого. Пам'ятаючи до притягнення ворога до сакральних дат, треба бути напоготові", - заявила Гуменюк.

comments.ua

EXMO affiliate program