"Найгарячіша точка в країні": поліція врятувала з Бахмута родину, яка пережила авіаудар РФ. ВІДЕО

17 ноября 2022 г. в 15:00

Із Бахмута, що на Донеччині, поліцейські евакуювали родину, яка пережила російський авіаудар.

Про це повідомляє Національна поліція України.

Бахмут – місто, яке щодня потерпає від ворожих обстрілів армії РФ, що знищує практично цілі вулиці.

"Місто є найгарячішою точкою в країні", – наголошують правоохоронці.

У пошкоджених оселях місцевих мешканців немає світла, води та газу. Деякі люди продовжують там жити, утім нестерпні умови існування змушують багатьох покидати рідний дім.

Одній із таких родин виїхати з Бахмута допомогли правоохоронці – літній жінці, її синові з порушеннями здоров’я та їхній кішці.

Одного разу російський снаряд влучив біля оселі родини, залишивши величезну вирву. Будинок вистояв, тому спочатку сім'я не поспішала покидати домівку.

Утім, після двох місяців виживання в складних умовах російський снаряд знову поцілив біля них. В результаті, загорівся сусідній будинок. Тоді жінка разом із сином таки вирішили евакуюватися.

По допомогу вона звернулася до поліцейських Донеччини, адже виїхати самотужки було неможливо – родина живе живуть у найнебезпечнішому районі, який ворог бомбить щодня.

"Поліцейські миттєво відреагували та вивезли родину разом із домашнім улюбленцем у більш безпечне місце. У рятувальному рейсі взяли участь парамедики та незмінний помічник бахмутської поліції такса Рем. До останньої можливості поліція й надалі допомагатиме жителям Бахмута евакуюватися", – наголошують правоохоронці.

life.pravda.com.ua

EXMO affiliate program