Напад на жінку у поїзді "Маріуполь-Київ": злочинцю продовжили арешт

30 сентября 2020 г. в 12:54

Солом’янський районний суд Києва продовжив тримання під вартою підозрюваному у нападі та спробі зґвалтування жінки у вагоні потягу сполученням “Маріуполь-Київ”. Про це повідомляють "Надзвичайні новини", посилаючись на прессслужбу Київської міської прокуратури.

“За клопотанням Київської місцевої прокуратури № 9 Солом’янський районний суд міста Києва продовжив строк тримання під вартою підозрюваному у нападі та спробі зґвалтування жінки у вагоні потягу сполученням “Маріуполь-Київ”, — йдеться в повідомленні.

Також досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні продовжено на 3 місяці у зв’язку з проведенням ряду експертиз.

Нагадаємо, 31 липня 2020 року в одному з вагонів пасажирського потягу, який прямував з Маріуполя до Києва, пасажир побив і намагався зґвалтувати жінку у присутності її малолітнього сина.

Нагадаємо, що нападником виявився уродженець Запоріжжя Рудзько Віталій Євгенович 1975 року народження, який був тричі судимий (за викрадення автомобіля, за хуліганство та за крадіжку).

Надзвичайні новини

EXMO affiliate program