Нардеп від "Слуги народу" Богданець розкрив подробиці своєї судимості: "Плюнув мені в обличчя"

30 ноября 2019 г. в 11:27

Стало відомо, що нардеп від президентської фракції "Слуга народу" Андрій Богданець повідомив подробиці своєї кримінальної справи чотирирічної давності, яке зовсім недавно спливло в ЗМІ. Про це він розповів на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Так, ще в 2015 році Богданець служив в АТО півтора місяця. Під час відпустки між ротаціями стався досить неприємний інцидент на дорозі з його участю. Якийсь невідомий йому чоловік вийшов на провокацію і ледь не влаштував ДТП.

За його словами, ця ситуація зірвала з ланцюга обох. У підсумку незнайомець плюнув в обличчя Андрію, а у відповідь той рефлекторно вдарив його в обличчя. Зав'язалася бійка. Богданець пояснив, що під час служби його психіка була вже на межі. Він був зосереджений на захист і оборону. До того ж до нього підкрався почуття досади, оскільки службовці в АТО віддають свої життя за Україну в той час, як в країні твориться повне беззаконня і в ній живуть такі люди, як цей незнайомець.

Також Багданец повністю визнав і усвідомив свою провину перед судом. До того ж, він оплатив лікування потерпілому. Андрій зазначив, що цей факт з його біографії зовсім не замовчувався перед проходженням у Верховну Раду, всі партії про це знали. Дістати інформацію теж не склало праці. Богданець додав, що подібні інциденти не забороняють законом України балотуватися в депутати, а також бути членом парламенту.

znaj.ua

EXMO affiliate program