"Не їм м'яса, не доначу на ЗСУ": скандальну студентку на Київщині відрахували

18 июля 2022 г. в 08:59

Не всі українці, на жаль, сповна розуміють, що маємо справу з жорстоким ворогом. Дехто сміє казати, що його ще й треба "приймати з добром".

Так, у Білій Церкві на Київщині такі заклики в соцмережах робила одна із студенток. Вона писала, що треба "прийняти ворога з добром".

Не донатить ЗСУ

У дівчини повернувся язик демонстративно заявити, що вона не донатить ЗСУ і не їсть м'яса. Мовляв, не підтримує вбивства та війну. Але як ці поняття пов'язані в її розумінні вона не пояснила. Ба більше, вона закликала "прийняти ворога з добром". Як вона собі це уявляє –невідомо.

Тепер такі заяви отримали відповідні наслідки. Виявилось, що дівчина навчалася на 4 курсі факультету ветеринарної медицини Білоцерківського національного аграрного університету. Тепер її відрахували.

За свої слова дівчина поплатилася – її відрахували з вишу і повідомили про її пост СБУ та поліцію. Для цього в університеті скликали спеціальну комісію. Керівництво університету закликало студентів продовжувати опановувати обрану професію. При цьому не витрачати власного ресурсу на підтримку ворожих поглядів і розпалювання політичних конфліктів.

kyiv.media

EXMO affiliate program