Небезпечний масаж: у Чернігові жінку засудили за вбивство клієнтки

26 января 2023 г. в 21:20

На момент смерті клієнтці було 58 років

Скандальні історії з українськими масажистами тривають. Після гучного інциденту на Івано-Франківщині, де спеціаліст займався сексом зі своїми клієнтками, увагу суспільства привернув Чернігів. Саме там місцеву масажистку визнали винною у вбивстві жінки, яка скористалася її послугами. Інцидент стався ще навесні 2018-го, розслідування тривало кілька років.

Про це повідомляє "Суспільне" із посиланням на речницю Чернігівської окружної прокуратури Ірину Абдужабарову. Судово-медична експертиза, яка проводилася спеціальною комісією, довела причинно-наслідковий зв'язок між отриманими клієнткою травмами під час масажу і її смертю.

На роковий для себе сеанс 58-річна Тетяна Бенько, котра працювала на митниці, прийшла у квітні 2018 року. Під час масажу спеціалістка занадто різко повернула їй шию, чим спричинила закриту травму хребта із подальшим ушкодженням спинного мозку. Жінку було госпіталізовано до лікарні 19 квітня, а вже за чотири дні, 23-го, вона померла. На погане самопочуття потерпіла жалілася одразу після масажу.

Слідство тривало три роки, і лише влітку 2021-го масажистці було повідомлено про підозру. Наразі ж суд визнав її винною у ненавмисному вбивстві, на неї чекає два роки позбавлення волі.

EXMO affiliate program