«Нема мотиву, заради цікавості». В Україні поліція затримала чоловіка, причетного до двох вбивств (відео)

18 июля 2021 г. в 17:00

Поліція затримала 23-річного мешканця Львівської області, причетного до вбивства двох жителів міста Стрий. Під час допиту затриманий розповів, що вбивав заради цікавості і нових відчуттів.

Про це повідомили у пресцентрі Нацполіції.

Напередодні, 17 липня, близько опівночі до поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Виговського у місті Стрий було виявлене тіло чоловіка з вогнепальними пораненнями. Загиблим виявився 43-річний мешканець райцентру. На тілі експерти виявили два вогнепальних поранення у ділянці грудей, які й стали причиною смерті.

У Львівської області було введено спецоперацію.

Під час відпрацювання території міста Стрий поліцейські помітили підозрілого чоловіка, який сів у рейсовий автобус та поїхав у напрямку Сколе. Автобус зупинили під приводом перевірки.

«У сумці, яку мав з собою чоловік, правоохоронці виявили обріз рушниці та патрони», — розповів очільник поліції Львівщини Олександр Шляховський.

Також встановлено, що затриманий причетний до вбивства 40-річного мешканця міста Стрий, яке сталось 5 липня. Тоді причиною смерті чоловіка також стали два вогнепальних поранення.

Під час допиту затриманий розповів, що вбивав людей просто заради цікавості, а другий постріл у груди робив для того, щоб жертва не вижила і не могла упізнати нападника.

«Приїхав до Стрия, ходив гуляти, далі побачив чоловіка і вбив. Мотиву не було, вибирав чоловіків старших», — розповів затриманий.

Чоловікові загрожує від 10 до 15 років в’язниці або довічне ув’язнення.

EXMO affiliate program