"Ненавидимо окупантів": у Казахстані жінка вказала росіянці її місце та відправила до Путіна (відео)

21 мая 2023 г. в 15:00

Росіяни не полишають спроб качати права всюди, де вони перебувають. Зокрема, у Казахстані. Але не на тих нарвалися. Так, одну окупантку послали до Путіна під час конфлікту у громадському транспорті.

У мережі з'явилося промовисте відео. На ньому можна побачити конфлікт, який спалахнув у Казахстані між місцевою мешканкою та росіянкою. Останню послали до Путіна за її підтримку війни проти України.

Сутичка, як ви вже зрозуміли, розгорілася навколо питання війни в Україні. Під час поїздки у громадському транспорті казашка розклала по полицях ставлення до росіян її земляків.

Смерть російським фашистам, окупантам, які за гроші вбивають, ґвалтують, крадуть, мародерять чужі держави. Слава Україні! Крим – український! Ми, казахи, за щастя українців та за щастя своїх дітей!– зазначила вона.

Жінка підкреслила, що казахи ненавидять російських окупантів. Також наостанок звернулася до своєї опонентки: "якщо ти така фашистка та терористка, іди, чого ти тут сидиш?". Вона закликала росіянку їхати до Путіна та заступатися за нього та своє військо, а не відсиджуватися у Казахстані.

Але це ще не кінець. Адже панянка погрозила, що відлупцює росіянку. Крім того, додала, що очікує на момент, коли "Путіна повісять", а всіх "росіян московитами назвуть".

Чекаю, коли всі держави поділяться і залишиться у Росії маленький Урал. Незабаром так буде,– наголосила жінка.

24tv.ua

EXMO affiliate program